Contact

Locatia Sediului

Sediu

435724 / 130,

Bulevardul Decebal 107, Craiova

200440

PROGRAM

De ce O.S.P.P.E.C.?

Organizația Studenților Politehniști Profil Electric din Craiova (sau pe scurt O.S.P.P.E.C.) este o organizație nonguvernamentală ce a luat ființă în urmă cu 22 de ani, mai precis în data de 10 Mai 1990 și are ca scop realizarea de proiecte de tineret și pentru tinerii din regiunea Sud-Vestică a Olteniei precum și apărarea drepturilor studenților înscriși în cadrul Facultății de Inginerie Electrică Craiova, în fața decanatului, la nivel local în fața Universității din Craiova respectiv la nivel național și internațional.

O.S.P.P.E.C. este membru fondator pentru:

Convenția Organizațiilor Studențești - Universitatea din Craiova:

abreviat C.O.S. - U.C.V. este federația ce unește sub același nume toate organizațiile studențești din centrul universitar Craiova.

Uniuniea Națională a Studenților din România: abreviat U.N.S.R. reprezintă federația studențească nonguvernamentală care apără și susține studenții din România și drepturile acestora la nivel național în fața Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și la nivel internațional.

O.S.P.P.E.C. încurajează totodată și ideea competitivității între tinerii din România, și alte țări, cu scopul dezvoltării unui spirit de echipă și a diverselor abilități cerute în cazul unei viitoare angajări la finalul studiilor superioare, precum: comunicare, negociere, managementul proiectelor, etc.

Ne place sa discutam asa ca lasa-ne un medaj!
Required
Required
Required
Required